Zaterdag 12 maart overhandigde Petra Sala de wedstrijdbal aan het Heren1 team van Volley Zuid, dé volleybalvereniging van Rotterdam waar iedereen welkom is en terecht kan. De 250 leden uit de gehele regio spelen op zowel competitief als recreatief niveau, er is een bloeiende jeugdafdeling en als Sportplus vereniging neemt Volley Zuid haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Zo neemt zij bijvoorbeeld deel aan door de deelgemeente georganiseerde activiteiten om lokale jeugd kennis te laten maken met sporten.  Kortom, Volley Zuid is een actieve en gezonde vereniging met een Rotterdamse mentaliteit.
Bewegen is supergezond, verkleint de kans op aandoeningen als diabetes en hart- en vaatziekten, stimuleert je brein en zorgt voor sociale interactie. Genoeg redenen om niet stil te blijven zitten, maar elke dag te wandelen door mooi stedelijk gebied of te gaan sporten bij een sportvereniging.
Urbis support zowel een gezonde levensstijl als verenigingen als Volley Zuid en is trotse sponsor geworden van de volleybalvereniging.
Wij wensen alle leden veel sportief geluk en plezier in het sporten bij deze bijzondere Rotterdamse club.