Op 17 november gaan we op bezoek bij Bouwkunde in Delft waar we samen met Urban Synergy een lezing en workshop geven over de positie van de stedenbouwkundige: How to plot your own path.

Al 35 jaar lang heeft Urbis zich onvermoeibaar toegewijd aan het vormgeven van de stedelijke omgeving en het vinden van de meest doeltreffende oplossingen. Wij volgen daarin onze eigen koers. Het is deze vastberadenheid die ons heeft gedefinieerd en ons heeft geholpen om voortdurend te evolueren in de stedenbouwkundige wereld.

Samen met Urban Synergy

In een boeiend gesprek met studenten delen Laura de Bonth van Urban Synergy en onze Petra Sala hun inzichten in onze portfolio’s en delen ze respectievelijk 15 en 35 jaar aan praktijkervaring in de stedenbouw. Ons doel is om de studenten van de MSc Urbanism aan de TU Delft te inspireren, zodat zij hun toekomstige rol in ons vakgebied met nieuwe perspectieven kunnen benaderen.

Poster how to plot your path evenement 17 november 2023

Save the Date!

Op 17 november organiseren we een uniek evenement voor de stedenbouwkunde studenten van de TU Delft. Meer informatie en registratie zijn beschikbaar via deze link: https://urbandesigntudelft.nl/news/how-to-plot-your-path-discussing-your-future-in-urban-design-with-the-dutch-practice/

Dit evenement wordt georganiseerd door Maurice Harteveld in het kader van de Urban Design Maand, in samenwerking met Urban Synergy en Urbis.