Als een van 3 deelnemers van het Ruimtelijk Traineeship Rotterdam II (PEP) ervaar ik in twee jaar de praktijk vanuit zowel grote als kleine bureaus. Erg leuk, omdat ik het belangrijk vind om een breed begrip van het vak en verstand vanuit verschillende perspectieven te hebben en om goed om te gaan met de complexe stedelijke opgaven waarvoor we staan.

Zodoende vind je me hier, bij Urbis, mijn eerste werkplek van het traject, terwijl de andere trainees aan de slag zijn gegaan bij KuiperCompagnons en BGSV. En ik ben hier echt aan het genieten. Ik ben diep betrokken bij verschillende projecten en ik leer heel veel van mijn collega’s. Naast mijn dagelijkse werk ga ik ook een keer in de maand op stap met jonge ontwerpers vanuit heel Nederland, elke keer naar een andere interessante plek voor lezingen en workshops, als onderdeel van de PEP. Erg leerzaam en een mooie kans om ervaringen uit te wisselen, maar ook om tijd door te brengen met een gezellige groep mensen!

Ik ben erg benieuwd waar ik over 2 jaar sta. Ik wil Urbis en de andere werkgevers danken dat ze onderdeel zijn van dit mooie programma en op deze manier kansen bieden aan mij als ontwerper.