Project Description

Het concept voor de Rabobank-campus gaat uit van een stevige en stedelijke kant aan de Croeselaan en een zachte, groene en meer open ruimte aan de spoorzijde. Het geheel wordt bijeengehouden door een heldere omkadering. Urbis heeft in opdracht van de Rabobank Nederland gewerkt aan de inpassing van het gebouwencomplex in de omgeving en in de relaties met de stad (masterplan). Daarna is de buitenruimte van de Rabobank uitgewerkt tot een inrichtingsplan. Urbis is tot aan overlevering betrokken gebleven bij de uitvoering (ingebruikname juni 2012).

opdrachtgever Rabobank Nederland
periode 2003 – 2010
ontwerp Petra Sala, Filippus van Leeuwen
projectteam Aris Moorlag, Jaume Vidal Pardo
type opdracht masterplan en buitenruimteontwerp VO, DO, bestek, directievoering
fotograaf urbis